2014-01-19 11:00:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - nagyobb bevételre számíthat

Napi horoszkóp január 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Anyagi helyzete megbízható, ezért jogosan érezheti úgy, hogy alapozhat önre a család. Ezért persze vannak elvárásai. Lehetnek is, habár nem minden téren. A szeretet soha nem születhet meg kényszerből. És tudni kell észrevenni is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy távoli hozzátartozó, vagy régen látott barát látogatására számíthat a mai napon. Felvidítja, sőt fel is villanyozhatja önt ez a találka. Egy közös programot is megbeszélhetnek a közeljövőre, hogy feldobják a januári szürkeséget.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Valaki nagy szívességet tett önnek a múltban, amit a mai napon alkalma lehet viszonozni. Nem anyagiakban, hanem annál sokkal többet tehet a barátságával. Vegye a fáradtságot, és még ha messze is van, látogassa meg őt!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nagyobb bevételre számíthat a közeljövőben. Igaz, már minden forintnak előre megtervezte a helyét, de azért legyen gondja arra is, hogy egy keveset a kikapcsolódás valamilyen formájára is szánjon. Túrázásra, pihenésre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy találkozót beszélt meg a mai napra. Fontos, hogy minden részletet alaposan megtervezzen, mert sok múlhat az apróságokon. Különösen, ha szerelmi légyottról van szó, nem mindegy, hogy milyen előkészületeket tesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Hasznos tanácsokkal látják el önt a mai napon a rokonai, testvérei. Különösen, ha idősebbek, vagy tapasztaltabbak önnél, érdemes alaposan megfontolni minden szavukat. Még, ha eleinte ellenérzést is kelt önben a javaslat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nehezen tudja csak elaltatni a félelmeit, melyek mostanában a szívét mardossák. Leginkább anyagi természetű ügyek aggasztják, de épp ez az, ami majd a javára is válhat. Egy befektetés hasznos lehet hosszabb távon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nagyon sok a teendője, ezért lehetséges, hogy a hétvégét is munkával tölti. Azért figyeljen a teste szükségleteire is: pihenésre, és egy kis átmozgató sportolásra is szüksége lehet. Az idegeinek szintúgy. Törődjön a kedvesével is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma a legjobban teszi, ha kerüli a kommunikációs eszközök használatát: nagy a lehetősége annak ugyanis, hogy csak feleslegesen felizgatja magát. Rossz hírt kaphat, amiről a későbbiekben kiderülhet, hogy fals, félreértelmezett információ.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szomorúnak és letörtnek érezheti magát, amit csak fokoz, ha hasonló életérzésű emberek társaságába kerül. Ezért a kifejezetten vidám, családias társaság lehet az, ami önnek most bejöhet. Ilyen környezetben találkozhat is valakivel.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Fontos, hogy határozottnak és kitartónak mutatkozzon egy bizonyos az otthonát érintő kérdésben. De az is, hogy meghallja az ellenvéleményeket és a módosító javaslatokat is. Ha kész a kompromisszumra, jó megoldást találhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Valamilyen biztosítási ügyet fontolgat. A mai napon vesse fel ezt a társának is, most van ideje és türelme meghallgatni önt. Más kérdésekben is lehetősége van arra, hogy közös nevezőre jussanak, és kapcsolatukat megerősítsék.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: